Andrei Nastase, fiul premierului, a venit, ieri, la Marriott, insotit de colegii sai si profesoara Eugenia Botez. Prezenta la Festivitatile de premiere ale organizatiei Junior Achievement s-a datorat faptului ca fiul premierului a primit premiul I la categoria etica in afaceri, pentru participarea la cursuri si realizarea unei serii de 7 eseuri pe domeniul respectarii eticii in afaceri.

"Am urmat acest curs pentru ca vreau sa ma dedic sferei afacerilor si cred ca ma va ajuta mai departe", ne-a declarat Andrei, imbracat elegant in costum gri, cu camasa alba si cravata. Premiul I inseamna si o bursa de o saptamana la Cheile Gradistei (Bran - Moeciu), unde Junior Achievement organizeaza un curs cu un profesor american de management.

In ceea ce-l priveste pe Andrei Nastase, acesta a spus ca doreste sa urmeze o facultate de management, motiv pentru care se va inscrie la examenul de admitere la Universitatea "Dimitrie Cantemir" si la A.S.E., pentru a avea mai multe sanse. Pentru bacalaureatul care bate la usa, Andrei se simte pregatit si merge "cu fruntea sus", mai ales la proba de sport.