Florentino Perez si-a prezentat demisia din functia de presedinte al lui Real Madrid. Decizia omului de afaceri spaniol este insa una de forma, deoarece Perez continua sa viseze la sefia clubului blanco. El va candida la alegerile din 11 iulie, pentru obtinerea unui nou mandat.

Florentino Perez si-a dat demisia din functia de presedinte al formatiei Real Madrid. Alaturi de Perez, au renuntat la posturi toti oficialii madrilenilor. Noii conducatorii ai gruparii blanco vor fi alesi in urma alegerilor de pe 11 iulie, la care va participa si Florentino Perez.

Data limita a anuntarii candidaturii este 28 iunie, iar conditia principala este depunerea unei garantii bancare de 40 de milioane de euro.

Pe langa Perez, mai exista deja trei posibili pretendenti la presedintie: Lorenzo Sanz, fostul boss al Realului, Carlos Gonzalez, patronul unei firme de informatica si Arturo Baldasano, vicepresedintele unei antreprize de electro-casnice. Spre deosebire de Florentino Perez, directorul sportiv al clubului blanco, Jorge Valdano, nu va mai candida pentru un nou mandat.

Cu numai cateva ore inaintea anuntarii acestei decizii, argentinianul a reusit sa-l convinga pe brazilianul Roberto Carlos sa-si prelungeasca intelegerea cu echipa albilor. Contractul campionului mondial cu galacticii va lua astfel sfarsit abia in anul 2007.