Problemele au aparut, se pare, inca din toamna anului trecut. Si, chiar daca cei doi au incercat sa-si rezolve nemultumirile in iarna, eforturile depuse in acest sens au dat, intr-un final, gres. Singura rezolvare pe care Oreste si Liliana au gasit-o a fost inaintarea actelor de divort. Fara tam-tam, despartirea se va produce in mod amiabil, spun cei de la Story.

Gurile rele dau drept motive ale acestui divort timpul din ce in ce mai redus acordat de Oreste familiei sale de cand a ajuns vedeta si presiunile facute de admiratoare, asalt care se spune ca nu ar fi lasat-o indiferenta pe Liliana.

De altfel, aceasta din urma a si marturisit, acum catva timp, intr-un interviu, ca o enerveaza ingrozitor cand Oreste se uita dupa toate invitatele, cand spune bancuri misogine sau cand isi pierde rabdarea prea repede.

Cert este ca fetita va ramane cu mama sa, ceea ce nu inseamna ca Oreste nu va continua sa fie un tata grijuliu si iubitor. Liliana si Oreste s-au logodit dupa numai trei luni de cand s-au cunoscut, iar sase luni mai tarziu s-au casatorit.

Nu demult, el declara ca sotia l-a cucerit cand i-a servit o supa la plic, de neuitat, iar Liliana spunea ca l-a luat de barbat pentru ca era „baiat bun“.