In vara trecuta, cand Alexandra Dinu a divortat de sotul sau, cunoscutul fotbalist Adrian Mutu, toata lumea a crezut ca numele ei nu va mai fi intalnit cu regularitate in presa romaneasca. Se mergea pe ideea ca toata mediatizarea de care a avut parte tanara femeie s-a datorat celebritatii lui Mutu, ea fiind considerata o nevasta si atat. Numai ca lucrurile n-au stat deloc asa.

Dimpotriva, cei care s-au grabit sa o desconsidere pe Alexandra acum ar trebui sa-si muste limba. Pentru ca, din nefericire pentru carcotasi, romanca a avut parte de multe reusite pe plan profesional, motiv pentru ziaristi de a relata pe larg realizarile sale, in special in domeniul cinematografiei.

Va termina un film istoric

Bunaoara, de mai bine de doua luni, fosta doamna Mutu filmeaza de zor la un film istoric, care se anunta a fi un succes de casa in Italia. Alexandra interpreteaza rolul unei tinere foarte frumoase, de care sunt indragostiti doi frati. Cu care dintre ei va ramane, va lasam pe dumneavoastra sa descoperiti atunci cand pelicula va aparea si pe piata romaneasca.

Noi mai adaugam doar faptul ca actiunea filmului se desfasoara in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, iar Alexandra il are ca partener pe unul dintre cei mai apreciati actori italieni ai momentului, sex-simbolul Daniele Liotta.

Oferta pentru o noua pelicula

Din pacate, datorita filmarilor, dar si unei oferte venite, zilele trecute, pe adresa ei, pentru rolul principal intr-un film artistic italian, Alexandra Dinu a fost nevoita sa renunte sau mai bine zis sa amane un proiect important: serialul "Vivere".

Astfel, desi a acceptat sa interpreteze in "Vivere" un personaj din Europa de Est, scenariul fiind scris special pentru ea, actrita nu-si poate onora contractul, fiindca, se pare, ar fi tentata sa accepte oferta pentru filmul artistic. In acest moment, nu este nimic batut in cuie, insa vom vedea...