Baieti care tin la imaginea lor, cei de la Vacanta Mare isi schimba anual "garderoba" de automobile in conformitate cu trendurile high life-ului autohton. Daca in serialele lor de televiziune intruchipeaza niste tarani simpli, atunci cand sunt pe sosele, Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si Florin Petrescu ies imediat in evidenta, datorita superautomobilelor pe care le conduc.

Garcea (Mugur Mihaescu) ramane la fel de uimitor si la televizor, si pe sosea, caci conduce unul din unicatele tarii, un Lamborghini Gallardo. a carui valoare te lasa fara voce - 130.000 euro. Mugur mai are in garaj un Volkswagen Touareg si un Mercedes fabricat anul trecut.

Cand coboara pe sosea, Lamborghini este un adevarat pericol pentru ceilalti participanti la trafic, care, cu ochii dupa ea, sunt pe punctul de a provoca accidente. Nu de putine ori "Garcea" aude zgomote de frana, claxoane.

Mugur: trei masini

Garcea numara in garaj un Lamborghini Gallardo (foto mare), un Volkswagen (foto mic) si un Mercedes

Radu: "garsoniera" pe patru roti

Amator de drumuri forestiere, cabane si partide de vanatoare, Radu Pietreanu s-a despartit de "tancul" pe care il avea, un Nissan Patrol, pentru un 4X4 la fel de gigantic. "Garsoniera" pe patru roti este una din cele mai bine vandute masini de teren, o Toyota Land Cruiser nou-nouta, al carei pret se situeaza undeva pe la 40.000 euro.

Radu se considera un norocos deoarece a gasit la importatorul din Romania culoarea pe care si-a dorit-o, evitand astfel lunile de asteptare pe care le traverseaza cei care stramba din nas la modele aflate in stoc, comandandu-si-le din Japonia.

Florin: un Mercedes si un Audi

Mezinul familiei, Florin Petrescu (caruia publicul s-a obisnuit sa-i spuna Axinte) se "cazneste" pe drumuri la volanul unui Mercedes E Kasse (48.000 euro, "putin demodat" - am spune noi, caci implineste in curand un an), si un Audi A6, de aceeasi varsta. Florin a facut o adevarata pasiune pentru Mercedes, in ultimii ani el avand in posesie patru masini, produse de binecunoscuta firma germana.