Aceasta lupta impotriva “cenzurii” nu face altceva decit sa umbreasca o lupta pe bune impotriva cenzurii politice si economice care se intimpla de ani buni in televiziune si in presa. De ce vorbim doar despre cenzura care priveste sexualitatea sau limbajul porcos? Raspuns ca-n “ghici ciuperca ce-i?”: pentru ca e cu sex.

Lupta pentru drepturile de a arata femei goale e atractiva pentru ca e despre femei goale, in fond...

Parazitii au intrat intr-o lupta paguboasa cu CNA - daca erau interzisi din motive de mesaj social sau politic, eram primul care sa le iau apararea (“Evenimentul zilei” a si facut-o atunci cind a fost cazul). Muzica lor imi place, dar, in acelasi timp, nu consider ca e o “cenzura” faptul ca CNA le arunca un videoclip mai “tare” dupa 10 noaptea.

Cit despre videoclipul in care se faceau referiri la droguri si la alcool (care a fost pina la urma interzis), a fost o dovada de exces de zel din partea CNA - totusi, textul continea un mesaj fundamental social.

Sa te iei de CNA din aceste motive e un mod de a deturna atentia, de fapt. CNA face publicitate - orice amenda data unei televiziuni (cu sume ridicole precum 50 de milioane) a devenit un soi de reclama foarte ieftina. Mai nou, a ajuns si FIZZ sa fie interzis - chiar am primit un comunicat de la casa lui de productie in care eram anuntati ca marele erou a fost mutat dupa ora 22.00.

Daca ar exista o cenzura a bunului-simt, l-as scoate de tot din grila pe acest baiat. Nu mi se pare normal sa urli din zori pina in seara “da din chestia aia a ta” - e mult prea “proxenetistica”, daca pot sa ma exprim asa. Ce ne facem daca incepe sa lupte si FIZZ impotriva cenzurii?

P.S. Va multumesc mult pentru scrisorile pe care mi le-ati trimis atit de prompt. Ati dovedit ca sinteti niste foarte buni “televendetisti”. Astept in continuare parerea voastra despre tot ce vedeti. Deja va contabilizez opiniile!