Cantareata, impreuna cu mama si sora sa, in varsta de 13 ani au fost inconjurate de paparazzi, imediat dupa ce acestea au iesit dintr-un magazin din Santa Monica, statul California, unde se vindeau animale de casa. Britney mangaia fericita catelusul alb pe care tocmai il achizitionase. Dupa ce le-au facut cateva poze, fotografii s-au retras din calea lor si le-au lasat sa se urce in autovehicul.

Numai ca Lynne a demarat in tromba si l-a lovit pe Calum Reavley, unul dintre paparazzi. In momentul in care mama sa a coborat sa vada ce s-a intamplat, Britney a facut o criza de nervi si a inceput sa planga si sa tipe. Cu rimelul intins pe fata, aceasta plangea cu sughituri si repeta obsesiv: „Oh, nu.

Ce ai facut mama?!“ Salvarea a sosit imediat la fata locului, insa vedeta se afla intr-o asemenea stare, incat paramedicul s-a temut ca ea sa nu fi suferit un atac de panica, asa ca a calmat-o intai pe Britney. Dupa circa 15 minute, a primit ajutor si Calum. Fotograful a fost dus la cel mai apropiat spital pentru a se vedea daca are glezna rupta.

Politia le-a pus cateva intrebari lui Britney si mamei sale, dupa care le-a invitat la sectie pentru a da si declaratii in scris. Lynne a sunat imediat avocatii pentru a lua toate masurile necesare.

Unul dintre martori a povestit presei cele intamplate: „Nu erau insotite de garzi de corp. Poate de aceea Lynne a intrat in panica si nu a stiut sa reactioneze cand s-au vazut inconjurate de atatia fotografi. Calum nu s-a aruncat in fata masinii. Statea alaturi de ceilalti colegi cand mama vedetei a pornit cu viteza drept spre grupul de fotografi.

Calum a fost lovit si a cazut tipand de durere“.

Britney sta cu mama si sora sa pana i se va vindeca complet piciorul, astfel explicandu-se faptul ca cele trei femei au preferat sa nu fie insotite de bodyguarzi.