Presa portugheza este in delir. "Sarbatoarea poate continua, ca si visul. Deci continuam sa visam... Cerul este singura limita", a titrat cotidianul "Record". "Acest Portugalia - Anglia intra in istoria campionatului, ar fi meritat sa fie finala!", se mentioneaza in "A Bola". Portarul echipei portugheze este ridicat in slavi.

"Ricardo cu maini de aur" sau "Acest "individ" este un erou!", a titrat "24 Horas", in timp ce "Diario de Noticias" precizeaza: "Yes! Ricardo Inima de Leu i-a surprins pe englezi". Sub titlul "Ah, inima!", cotidianul "Correio da Manha" adauga: "Am suferit pana in ultimul moment, insa a meritat". "Intalnirea a fost una epica, precum cele de la cinema.

Un joc de neuitat, cu un final precum cele din filmele western, unde castiga cei buni", a notat "Publico", in timp ce "A Capital" conchide: "Nimeni nu va putea uita ziua de 24 iunie".

"Urs Meier, un idiot!"

"Anglia in agonie", titreaza "Daily Mail", in timp ce "Daily Mirror" ii lauda pe fotbalistii englezi. Mult mai acid este "The Sun", care scrie, sub titlul "Escrocii!", ca Urs Meier a anulat nejustificat golul lui Campbell din ultimul minut de joc: "Anglia revine acasa, arbitrul ne-a furat (...) Idiotul de arbitru i-a furat pe jucatorii englezi".

Potrivit aceleiasi surse, Beckham nu ar mai trebui sa fie lasat sa execute penalty-uri. "The Times" prefera, insa, sa ii apere pe jucatori si pe Beckham.