Exista moda si la telefoanele mobile. Aparatele in voga sunt insa foarte scumpe si nu multi isi permit sa tina pasul cu schimbarile de pe piata. Daca totusi doriti neaparat sa-i impresionati pe cei din jur cu un mobil de ultima generatie, dar nu aveti destui bani, puteti sa-l cumparati in rate. Un astfel de credit se obtine in mai putin de o ora, cu un minimum de acte.

Statisticile arata ca aproape jumatate dintre romanii care au un telefon mobil il schimba in cel mult un an. Tinerii sunt cei care vor sa fie in pas cu moda si sa aiba un telefon cat mai mic, mai performant si mai inedit. Pentru ca sunt foarte scumpe, reprezentantii magazinelor de specialitate vand acum aparatele in rate.

Telefoanele cumparate in rate nu pot costa mai putin de 2 milioane de lei sau mai mult de 40. Nu toti pot cumpara insa celulare in rate. Clientii trebuie sa aiba intre 20 si 62 de ani. Fixarea ratei lunare se face foarte simplu.

Cele mai vandute mobile sunt cele cu camera video incorporata. Acestea sunt insa si cele mai scumpe. Pretul poate depasi cu usurinta 500 de euro.