PRO Cinema le-a pregatit telespectatorilor o vara plina de filme si seriale incendiare. in luna iulie va debuta seria filmelor ce-l au ca protagonist pe Indiana Jones. Astfel, in fiecare sambata, incepand cu ora 18.00, il veti putea insoti in calatoriile sale pe simpaticul si bravul explorator interpretat de Harrison Ford (foto). Tot in iulie, in fiecare duminica, la ora 22.

00, Pro Cinema difuzeaza seria filmelor avandu-l in rolul principal pe celebrul Robocop. Iar "Academia de Cinema" (in fiecare sambata la ora 20.00) va gazdui numai filme de dragoste ce au facut istorie: "Casablanca", "Printul Mareelor", "Dr. Zhivago" si "Cineva acolo sus ma iubeste".

in august, tot in cadrul Academiei de Cinema, vin muzicaluri distinse cu numeroase Oscaruri: "Un American la Paris", "Kiss me Kate", "Cabaret" si "Victor, Victoria". in privinta serialele, vara va fi plina de noutati.

"Cei mai frumosi ani" va fi inlocuit de "Noile aventuri ale lui Robin Hood", "Spitalului de urgenta" ii va lua locul "Breaking News", "Viata la Casa Alba" va preda stafeta serialului "Alias", iar "Proiectul" va face loc in grila nu mai putin celebrul "La limita imposibilului", care vine cu episoade difuzate in premiera in Romania.