Conducerea clubului Chelsea este dispusa sa il vanda pe internationalul roman Adrian Mutu, de care este interesata formatia italiana Juventus Torino, informeaza cotidianul "Daily Mirror". Clubul Juventus vrea sa il readuca pe Mutu in Serie A fie printr-un imprumut, fie prin plata unei sume de transfer rezonabile.

Adrian Mutu a fost achizitionat de Chelsea cu 18 milioane de euro de la clubul italian AC Parma. Conform cotidianului britanic, noul antrenor al echipei Chelsea, Jose Mourinho, trebuie sa ia o decizie rapida, deoarece are oferte de la alte cluburi si pentru jucatorii Jimmy Floyd Hasselbaink si Eidur Gudjohnsen.

Atacantul Hernan Crespo este si el pe lista jucatorilor disponibili ai tehnicianului portughez, insa, pentru moment, acesta nu este de vanzare. Clubul Chelsea intentioneaza sa vanda doi dintre atacantii sai pentru a-l putea achizitiona pe internationalul englez Wayne Rooney. Cotidianul "The Independent" noteaza ca Mutu nu a dat satisfactie in sezonul trecut.

"Mourinho vrea sa faca loc pentru forte proaspete, iar Mutu va fi sacrificat. Forma lui Mutu s-a inrautatit si s-ar putea sa i se ofere sansa de a-si recapata in Italia increderea pierduta", scrie ziarul englez.