La antrenamentul Universitatii Craiova de ieri s-a prezentat si un portar italian, care va fi observat de Mircea Rednic si Silviu Lung pe parcursul urmatoarelor doua saptamani. In varsta de 22 de ani, goalkeeper-ul se numeste Alessandro Flauto si a inceput fotbalul la juniorii Fiorentinei, pentru ca, in urma cu trei ani, sa se afle in lotul celor de la Siena, aflati pe atunci in Serie B.

Dupa un sezon in care n-a prins decat echipa de tineret, Flauto s-a indreptat catre US Pogibonsi, grupare care activeaza in Serie C1. In cazul in care verdictul lui Lung va fi unul favorabil portarului de 1,85 metri, acesta ar urma sa semneze un contract pe doi ani cu Universitatea in schimbul unui salariu anual de 30.000 de euro.

In alta ordine de idei, craiovenii n-au renuntat inca la ideea aducerii lui Ciprian Pascovici de la FC Farul, dar constantenii nu par deloc dispusi sa scada pretul acestuia sub 170.000 de dolari, in conditiile in care Universitatea ofera o suma cu aproape 50.000 de "verzi" mai mica.

In ceea ce-l priveste pe atacantul camerunez Jeremie Njock, acesta a sunat ieri la sediul clubului si si-a anuntat revenirea la programul echipei in cursul zilei de duminica. Potrivit conducatorilor olteni, africanul va fi amendat cu cel putin 3500 de dolari pentru cele zece zile de vacanta "suplimentara".