A fost o selectie interesanta, cu aparitii diverse, de la trupe noi si foarte bune (Spin si Slang) la "accidente" precum evolutia junei Lacramioara Popescu, care te facea doar sa te intrebi daca "vorbeste serios" sau e autoarea unei farse jenante. Sa nu se creada, totusi, ca adolescentii prezenti in competitie au fost, cu totii, de acest "calibru".

Mihai Andrei Mos a fost una dintre revelatiile concursului, fiind foarte apreciat de juriul de specialitate. Dar cum 50% din punctajul final a fost stabilit prin televoting, clujeanul nu s-a calificat pentru Brasov. Va fi, insa, prezent acolo, pentru Romania, un alt licean: Florin Cristian Nistor, care a mizat in concurs pe un succes al trupei Holograf.

Reluarile au fost la mare cautare in selectie, majoritatea participantilor interpretand hit-urile altora. Atata vreme cat piesele respective le-au pus in valoare talentul, scopul a scuzat mijloacele.

Cu preluari si-au castigat un loc pe scena din Piata Sfatului Razvan Crivaci, o prezenta constanta in competitiile de la noi, dar si recent infiintata formatie Slang, cu muzicieni din toate colturile tarii care dau intregului un sunet excelent. Voci bune, imagine interesanta, iata atuu-urile romanilor care vor incerca, la sfarsitul acestei luni, sa pastreze Cerbul acasa.