Jose Mourinho a declarat referitor la internationalul roman: „Am vorbit cu Mutu despre ambitiile sale pentru acest sezon. A spus ca vrea sa ramana si sa lupte. Este un bun exemplu pentru ceea ce imi doresc de la jucatori”.

In ceea ce il priveste pe fundasul roman al Romei, Cristi Chivu, de serviciile sale este interesata Juventus, un punct important reprezentandu-l faptul ca Batrana Doamna este antrenata de Fabio Capello, care a fost antrenorul romanului in sezonul trecut. In plan exclusiv extern, olandezul Edgar Davids a semnat deja cu Inter Milano, iar portughezul Deco a fost achizitionat de FC Barcelona.

Una dintre surprize ar putea veni de la Madrid, Real fiind pe punctul de a renunta la David Beckham in cazul in care Arturo Baldsano va castiga cursa pentru presedintia clubului.

Acesta a spus pentru The Sun ca, anul trecut, Beckham a fost adus la Real nu atat din ratiuni sportive, cat din ratiuni comerciale, posibilul presedinte al Realului mentionand ca aceasta este si pozitia noului antrenor, Camacho. Tot Baldsano a declarat ca principala tinta a lui Real este „copilul minune” al fotbalului englez, Rooney.

„Camacho si-l doreste la echipa si, in acest caz, problemele de ordin financiar nu vor conta pentru noi”, a conchis Baldsano, care are in campania electorala pentru functia de presedinte drept punct forte tocmai „rocada” Beckham-Rooney. „Regalii” din Madrid sunt interesati si de aducerea cehului Milan Baros, unul dintre jucatorii cei mai curtati de pe continent.