Cel mai in forma jucator dinamovist in sezonul trecut, Ionel Danciulescu, trebuia sa se intoarca aseara in Romania. El a plecat miercuri in Franta, insotit de procuratorul Giovani Becali, pentru a trata un transfer la FC Nantes, grupare care e gata sa achite clauza de reziliere a contractului, in valoare de 1.000.000 $.

Danciu-gol si-a cerut deja scuze suporterilor si conducatorilor pentru plecarea sa pe ascuns. Ionel a purtat discutii cu oficialii clubului si s-a hotarat ca un eventual transfer sa fie perfectat dupa dubla cu MSK Zilina, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. in cazul in care Dinamo va intra in grupele Ligii, Danciulescu va ramane la "alb-rosii".

Celalalt atacant de care se leaga participarea "cainilor" in Liga Campionilor, Claudiu Niculescu, a marturisit: "Nu sunt disperat sa prind un transfer afara. Daca va fi nevoie, voi trage dublu pentru echipa de acum incolo". Antrenorul Ioan Andone a declarat ca Danciulescu a facut o prostie plecand sa negocieze cu FC Nantes fara acceptul clubului si va fi penalizat financiar, probabil cu 2.

000 $. "Pe Danciulescu o sa-l vedeti diseara la antrenament. E un jucator care are familia acasa, un jucator consacrat, care nu trebuia sa ia o decizie sub impulsul nervilor. Risca o sanctiune".