Comisia de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, intrunita ieri, a decis sa nu acorde gruparii Sportul Studentesc licenta pentru sezonul 2004/2005.

Gruparea din Regie putea face apel in termen de zece zile la Comisia de Apel a Sistemului National de Licentiere, insa "studentii" au facut acest lucru inca de ieri, iar comisia le va oferi un nou termen pentru a indeplini conditiile de licentiere. "Cei de la Sportul au facut apel.

Am semnat un contract de confidentialitate cu cluburile si nu pot sa spun motivele pentru care nu au primit licenta. Cert este ca noul termen acordat Sportului este data de 24 iulie. Daca pana atunci nu isi rezolva problemele, atunci nu ii licentiem.

Cei din Regie au mai avut un termen, pe 5 iulie, dar nu l-au respectat", a spus Viorel Duru, directorul departamentului de licentiere din cadrul FRF. Finantatorul studentilor, Vasile Siman, nu isi face insa probleme. "Sunt sigur ca o sa primim licenta. Oricum, pe noi nu ne-a anuntat nimeni nimic.

O sa jucam in Regie, o sa vedeti, asa ca va asteptam la prima partida cu Apulum", a spus Vasile Siman. Din cate se pare, principala problema cu care se confrunta clubul din Regie o reprezinta stadionul. In aceste zile arena se afla in proces de modernizare, se monteaza scaune, iar vestiarele sunt renovate.

Daca pana la termenul stabilit, Sportul nu reuseste sa indeplineasca conditiile minime, in ceea ce priveste stadionul, atunci clubul patronat de Vasile Siman va trebui sa gaseasca o alta locatie pentru a-si disputa meciurile. In momentul de fata, singura arena licentiata este cea din Ploiesti, a echipei Astra.

In alta ordine de idei, Comisia a acordat licenta pentru sezonul urmator cluburilor CFR Cluj si Poli Unirea Iasi si a amanat luarea deciziei de revizuire de licentiere in cazul gruparii Apulum Alba Iulia pentru data de 26 iulie.