Concertul pe care artistul Gary Moore urma sa-l sustina, in aceasta seara, la Arenele Romane, se amana pentru toamna aceasta. Cauza amanarii concertului din Romania este o foarte dureroasa inflamatie a unuia dintre degetele de la o mana a artistului.

Managerul de turneu al lui Gary Moore, Andy Crookston, a declarat ca este vorba despre o recidiva a unei infectii pe care artistul a suferit-o anul trecut. Desi in ultimele luni, atunci cand au fost stabilite datele concertelor din turneul european, nu existau motive de ingrijorare, problemele de sanatate au reaparut spontan miercuri.

Artistul s-a deplasat de indata la un medic specialist de clasa mondiala din Londra, care i-a administrat o injectie cu steroizi. Dupa o noapte de nesomn, Gary si-a anuntat echipa ca durerea este mai mare ca niciodata si ca nu-si poate misca degetul afectat. Aceasta fiind situatia, dupa o discutie cu managerul, Gary s-a vazut nevoit sa amane concertul de la Bucuresti.

Cei care au cumparat deja bilete la concertul marelui chitarist le pot folosi la concertul ce va avea loc in toamna (data si locatia urmeaza sa fie anuntate), ei urmand sa ocupe locuri pe randurile de langa scena. Cei care doresc sa-si primeasca banii inapoi pe bilete o pot face la sediul Sfinx Experience. Pentru orice informatii suplimentare, doritorii pot suna la 3353480.