Sotia lui Petru Nica ne-a declarat, ieri, ca familia ei este terorizata de politisti si de patronul CPI Security, Adrian Moisescu. “De doua zile sintem treziti de mascati. Simbata, prietena fratelui meu s-a trezit cu ei in casa. I-au culcat pe toti la pamint si i-au pus cu miinile la spate. La noi, duminica, a venit o echipa de mascati sa filmeze ce este in casa.

Nu i-am lasat, pentru ca nu vreau sa dea nimic pe post”, ne-a declarat Gianina Nica. Ea a spus ca nu incearca sa convinga pe nimeni ca sotul ei este nevinovat dar, explica ea, “un om care ar fi pus la cale un jaf, nu s-ar fi chinuit cu o seara inainte, 16-18 ore, sa repare un motor de masina”.

Gianina Nica simte si presiunile care vin din partea patronului firmei pagubite: “Banuiesc ca totul vine de la Adrian Moisescu. Ma ameninta ca nu stie de unde sa inceapa, de la nepoti sau de la rude. Crede ca totul este pus la cale de familia mea si m-a amenintat ca imi omoara copilul dupa ce se naste.

Lumea interlopa nu exista, e Moisescu in persoana! Nimeni nu s-a oferit sa ma ajute sa-l gasesc. Poate au fost urmariti pe drum, nu stiu. Ciudat e si ca Vlasceanu a urlat la mine, el care a venit de doua ori in casa noastra, pentru ca sotul meu era prieten cu toti.

” Gianina ne-a povestit si episodul trait in Italia impreuna cu sotul ei: “Petru a muncit la o vopsitorie ecologica si, din cauza toxicitatii, s-a mutat pe un santier, apoi a avut probleme cu genunchii de la atita carat si ne-am intors. Nu e nimic adevarat din ce s-a scris pina acum”.