Stresul cotidian face din ce in ce mai multe victime in Japonia. Printre cei mai afectati de "boala secolului al XXI-lea" sunt femeile, care acuza din ce in ce mai des disfunctii sexuale. Un medic sexolog a gasit si o solutie la aceste probleme: a infiintat o organizatie care promoveaza satisfacerea sexuala a femeilor afectate de stres. Ideea sexologului Kim Myung Gun a facut valva in Japonia.

inscrierile in aceasta organizatie, "Corpul sexualitatii in scop de binefacere", se fac exact dupa modelul aderarii la o societate de caritate. Dupa cum era de asteptat, medicul nu duce niciodata lipsa de voluntari. Numai anul acesta a fost organizata a patra runda de recrutari, sustine cotidianul "Mainichi Shimbun". "Organizam recrutari o data pe an.

Anul acesta am primit 42 de cereri de inscriere in asociatie. Am inceput cu un test scris, apoi am continuat cu un interviu, condus de un juriu format din mine si cateva femei. in cele din urma au ramas opt voluntari", a declarat Kim, care preda cursuri la Universitatea Wako.

Kim, care are si un cabinet de consiliere pe probleme sexuale, spune ca a observat ca numarul japonezelor frustrate sexual e in continua crestere. Astfel, s-a ivit si nevoia infiintarii unei organizatii caritabile pentru problemele sexuale ale femeilor. "Majoritatea femeilor care vin sa-mi ceara ajutorul sunt maritate.

Foarte multe s-au maritat de tinere, au nascut repede si nu au avut alt partener in afara de actualul sot. Barbatii lor le privesc doar ca mame, nu se mai gandesc la ele ca la o femeie", spune fondatorul "Corpului sexualitatii in scop de binefacere". Orice japoneza care se simte frustrata sexual poate apela la serviciile organizatiei doctorului Kim.

Pentru rezultate cat mai bune, cele care apeleaza la serviciile organizatiei, trebuie sa completeze un formular in care sa precizeze ce si-ar dori de la un barbat si, eventual, fanteziile erotice pe care nu le-au pus in practica niciodata. Dupa ce a fost alcatuit un profil al solicitantei, femeia trebuie sa-l aleaga pe unul dintre voluntarii organizatiei - sau mai multi daca e cazul.

Deocamdata, organizatia caritabila a doctorului Kim nu a primit plangeri pentru activitatea prestata.