Adunarea Generala a FRF din luna martie hotarise ca toate comisiile - de Disciplina, de Apel si Juridica - ale ligii sa treaca in “parohia” federatiei. Dragomir, seful LPF, a contraatacat, iar razboiul s-a incheiat cu un compromis.

Vor exista cite doua comisii de Disciplina, de Apel si Juridice: cazurile din Divizia A vor fi judecate de un rind de comisii, iar celelalte situatii, din esaloanele inferioare - de celalalt rind. In plus, cazurile de “A” vor fi analizate la sediul LPF, chiar daca toate comisiile vor fi, oficial, sub obladuirea FRF.

Dintre cei cinci membri ai fiecarei comisii, trei sint numiti de federatie, iar doi - de liga. A rezultat o veritabila strutocamila.

La final, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir si-au trimbitat victoria. “Dragomir a inteles ca trebuie respectata legea. Dinsul a inteles ca subordonarea inseamna sa stam de vorba civilizat. Sa terminam cu expresii de genul “batista printre dinti” si “trasul covorului de sub picioare”!”. Mitica nu s-a lasat mai prejos: “Se pare ca sintem pe drumul cel bun.

Se va respecta legea si se va judeca la LPF. Toate comisiile vor fi formate din membri ai ligii si ai federatiei. Acum e o unitate perfecta intre liga si federatie”. Astazi a fost convocata de Mircea Sandu o Adunare Generala a ligii, pentru a fi desemnat inlocuitorul lui Ioan Becali in Comitetul Executiv al federatiei.

Tot ieri s-a stabilit ca Florin Halagian sa se ocupe, de-acum inainte, de toate loturile de juniori. Reputatul antrenor va organiza o comisie de selectie, pentru a forma echipe competitive.