FC Brasov este formatia care ar putea da lovitura verii pe piata transferurilor din Romania. Chiar daca pare o gluma, Adrian Ilie ar putea juca in sezonul viitor pentru formatia de sub Tampa.

Fostul jucator al echipei turce Besiktas a particpat, ieri, la antrenamentul echipei pregatite de Ionut Lupescu, iar jucatorii brasoveni spun ca Ilie a dat randament maxim, desi sedinta de pregatire a fost una "criminala", "Kaiserul" pregatind mai multe portii de sprinturi si alergari pe distante lungi.

Ilie nu a cracnit deloc la indicatiile date de fostul sau coleg de nationala, lasand astfel impresia ca din punct de vedere fizic este OK. Ilie a plecat surazator de la sedinta de pregatire si a refuzat, in prima faza, sa se lase filmat. A spus cateva cuvinte chiar inainte de a se urca in masina sa, un Jeep BMW cu numarul BV-74-MDI.

"Scrieti ca o sa joc pentru brasoveni", au fost cuvintele spuse de "brasoveanul" prin adoptie Adi Ilie. "L-am invitat sa joace pentru FC Brasov in amicalul pe care il vom disputa la Medias. Sa vina sa joace macar o repriza. Oricum, daca va veni la noi, ar putea juca macar in tur, iar dupa aceea se poate transfera oriunde.

Trebuie sa mai joace", a confirmat "secundul" Ioan Naghi "oferta" facuta "Cobrei". Transferul lui Ilie la echipa condusa de Ioan Neculaie ar putea fi realizat, mai ales ca vedeta stegarilor, Mugurel Buga, este dorit cu insistenta de Rapid si Dinamo.

Adi Ilie s-a mai pregatit cu FC Brasov in vara trecuta, atunci cand antrenor era Marius Lacatus, dar si in iarna, atunci cand Razvan Lucescu se ocupa de "galben-negrii". Niciodata Ilie nu a avansat, nici macar in gluma, varianta ca el ar putea juca pentru FC Brasov. De aceea cuvintele spuse in fata stadionului Silviu Ploiesteanu au ceva "greutate".

Mugurel Buga a confirmat pentru prima data ca va parasi FC Brasov in iarna. Iar locul unde va ajunge este mai mult decat sigur Rapid. "stiu ca Dinu Gheorghe se va intalni in aceste zile cu presedintele Ioan Neculaie. Voi juca in tur pentru FC Brasov, dar in iarna cred ca plec", a spus Buga.