Dinamo a reusit o performanta senzationala la nivelul juniorilor, dupa ce s-a impus la Campionatul Mondial al cluburilor, la nivelul grupelor de copii nascuti in 1990, intr-o competitie organizata de Fundatia "Real Madrid".

Pregatiti de Ianis Guda, pustii de 14 ani de la Dinamo s-au impus, in meciul vedeta de la acest nivel de varsta, in fata celor de la Real Madrid! "Ma bucur foarte mult pentru acesti copii. A fost o bucurie de nedescris in autocarul echipei.

Sa invingi Real Madrid reprezinta o performanta fantastica pentru orice fotbalist, chiar daca acum are doar 14 ani! In felul lor, pustii se simt galactici dupa acest succes", a declarat, site-ului oficial al gruparii din Sos.

Stefan cel Mare, Ianis Guda, la finalul jocului terminat cu un neverosimil 13-1! "Crescuti in mentalitatea lui Dinamo, baietii au inteles ca locul 2 nu conteaza! Au jucat exact si au castigat, iar scorul spune totul", a mai spus Guda, care a dat peste cap festivitatea de premiere organizata de "Fundatia Real Madrid".