RDS Link, serviciul de internet al Romania Data Systems (RDS) anunta cresterea vitezei pe internet de la 128 kbps la 256 kbps.

De asemenea traficul inclus in fiecare abonament a fost marit cu pana la 100% iar preturile au scazut cu pana la 25%. Traficul intre doi abonati CableLink si cu aproape orice sit din acelasi oras este gratuit.

Din 5 iulie fiecare abonament Cable Link contine si minute de telefonie RDS.TEL iar minutele de depasire au tarife preferentiale: cu pana la 48% mai mici decat fostul operator de telefonie fixa. Noul modem CableLink este special conceput pentru a permite activarea serviciului de telefonie si a unei conexiuni internet mai stabile si la viteze superioare.

Pentru a putea beneficia de toate facilitatile ofertei, clientii vor trebui sa schimbe vechiul modem Lancity pentru a primi la schimb noul modem cu port de voce in conditiile specificate de RDS.

RCS&RDS ofera servicii complete de telecomunicatii (televiziune, internet & data si telefonie) la nivel national, pe infrastructuri proprii de telecomunicatii de care beneficiaza peste 1.000.000 de utilizatori din Romania, Slovacia si Ungaria. Din ianuarie 2003 RDS.

TEL a devenit unul dintre principalii furnizori alternativi de telefonie, bazandu-si serviciile pe infrastructura de fibra optica dezvoltata la nivel national si pe tehnologia TDM (Time Division Multiplexing).