"A fost un mare fotbalist, dar ca antrenor este un taran", spun despre roman sefii lui "Cim-Bom", conform presei turce.

Gica Hagi a fost convins de presedintele lui Galatasaray Istanbul, Ozhan Canaydin, sa nu demisioneze, informeaza cotidianul "Star". Potrivit sursei citate, intre Hagi si vicepresedintele Ergun Gursoy a izbucnit un conflict deoarece asistentul lui Gursoy, Ayhan Akbin, nu a fost inclus in delegatia care s-a deplasat in cantonamentul din Gemania.

Hagi a avut o discutat telefonic cu Canaydin si i-a spus presedintelui ca jucatorii sai sunt deranjati de prezenta lui Akbin si de aceea nu a dorit ca aceasta persoana sa fie inclusa in delegatie. Hagi a precizat ca este dispus sa demisioneze, deoarece Akbin a avut initiative legate de achizitionarea unor jucatori, fara ca el sa fi fost anuntat. "Nu te gandi la demisie.

Noi te-am adus in aceasta functie si vom continua cu tine. Akbin nu iti va mai crea probleme", i-a spus Canaydin lui Hagi. "Star" noteaza ca si Gursoy a intentionat sa demisioneze, dar Canaydin l-a convins sa nu renunte la functie. "Stiu ca Akbin este asistentul tau, dar nu il trimite in cantonament", i-a cerut Canaydin lui Gursoy.

Potrivit "Milliyet", in cazul in care conflictul dintre Hagi si Gursoy va continua si romanul va demisiona, functia sa ar putea fi preluata de Mustafa Denizli, care este vazut ca "varianta in caz de urgenta". "Sabah" scrie ca singura persoana din conducerea lui Galatasaray care il mai sustine pe Hagi este presedintele Canaydin.

""Hagi a fost un mare fotbalist, dar ca antrenor el este un taran. Noi credeam ca va face din Galatasaray o echipa noua, dar el se comporta cu jucatorii lui ca si cum ar fi inca fotbalist", sunt criticile membrilor Consiliului de Conducere", se mentioneaza in "Sabah".

Altfel, Galatasaray a terminat la egalitate, scor 3-3 (2-1), partida amicala cu Banik Ostrava, disputata miercuri seara in cadrul turneului de pregatire din Germania.