Titi Dumitriu a fost numit ieri in functia de antrenor principal al lui Poli AEK Timisoara, dupa demisia de duminica seara a lui Basarab Panduru. Cu doar cinci zile inaintea startului noii editii de campionat, "Pandi" si-a luat la revedere de la jucatorii banateni, invocand lipsa achizitiilor de marca, care sa-i permita obiective mai indraznete.

In schimb, patronul Toni Dobos a invocat motive familiale. "Are si el familie, doi copii, iar dupa doi ani la Timisoara ii era tot mai greu. Il inteleg si ii multumesc pentru tot ce a facut aici", a spus boss-ul lui Poli AEK. Acesta a luat legatura ieri cu Titi Dumitriu, ultima data la FC Oradea, echipa pe care a parasit-o in mijlocul returului trecut de campionat intr-o situatie dezastruoasa.

Totusi, Titi Dumitriu a primit credit din partea lui Dobos, caruia i-a fost antrenor la Steaua si apoi in Grecia, la AEK Atena. Intrucat alaturi de Panduru au demisionat si secunzii Sandu Roco si Dumitru Stangaciu, Titi isi va aduce si echipa tehnica, el alegandu-i deja pe fostii sai elevi de la Steaua Daniel Prodan si Alin Artimon.

Dumitriu era asteptat aseara tarziu la Timisoara, iar astazi va conduce pentru prima data un antrenament al lui Poli AEK. Echipa banateana va debuta in noua editie de campionat vineri, la Cluj, cu CFR.