Actorul de comedie Anthony Anderson, care a aparut in filme precum "Me, Myself and Irene" sau "Big Momma's House", a fost arestat preventiv si acuzat de viol deosebit de grav comis asupra unei femei pe platourile unde se afla in curs de filmare o noua productie cinematografica, intitulata "Hustle and Flow".

Femeia, al carei nume nu a fost dat publicitatii, a fost transportata la spital, ea acuzandu-i pe starul american, in varsta de 33 de ani, si pe asistentul de regie Wayne Witherspoon, in varsta de 42 de ani, ca au dus-o cu forta in rulota actorului unde au agresat-o si violat-o de mai multe ori. Fapta a avut loc marti dupa-amiaza, pe platourile de langa Memphis, statul american Tennesse.

Cei doi violatori au fost arestati in cursul zilei de miercuri si pusi imediat sub acuzare. Purtatorul de cuvant al serifului a declarat ca femeia a reusit sa fuga in momentul in care cineva a auzit strigatele ei disperate si a deschis usa rulotei pentru a vedea ce se intampla acolo.

Femeia, implicata si ea in productia cinematografica mai sus mentionata, a fost dusa cu forta in rulota de catre Witherspoon, iar Anderson se afla acolo "pregatit pentru ceea ce avea sa urmeze", a precizat purtatorul de cuvant al serifului. "De altfel, exista matori oculari care sustin ca au vazut o femeie fugind dezbracata din rulota cu pricina", a mai spus purtatorul de cuvant.

Puratorul de cuvant al lui Anderson, Allan Mayer, a declarat ca actorul "neaga categoric aceste acuzatii ticaloase". "Dupa cum se stie, Anthony are o familie absolut minunata si niciodata pana in prezent nu a fost implicat in vreun scandal extraconjugal sau ceva de genul asta.

Suntem insa convinsi ca adevarul va iesi la iveala si ca el va fi declarat in cele din urma nevinovat", a mai precizat Mayer. Cei doi presupusi violatori au fost eliberati in cursul serii de miercuri, dupa ce fiecare si-a achitat cautiunea de 20.000 de dolari. Mayer a precizat ca nu se stie sigur daca Anderson se va intoarce prea curand pe platourile de filmare.

Anderson, care este casatorit si are doi copii, a aparut de-a lungul timpului in numeroase comedii de succes, unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale fiind cel din pelicula "Me, Myself & Irene" (2000), unde l-a interpretat pe unul dintre fiii nelegitimi ai lui Jim Carrey.