PUR il va da in judecata pe Mircea Dinescu daca acesta va continua sa profereze invective la adresa formatiunii umaniste si a candidatului la Presedintie, Codrut Seres.

“Ne surprinde ca scriitorul Mircea Dinescu, cunoscut opiniei publice ca reprezentant al intelectualitatii romane, foloseste un limbaj suburban care nu-i face cinste nici ca scriitor, nici ca analist politic si nici ca om.

Motivul pentru care domnul Dinescu profereaza invective la adresa PUR este ca doreste o colaborare cu o societate comerciala si solicita bani pentru acest lucru, fara a fi dispus insa sa munceasca pentru acesti bani. In supararea domniei sale, Mircea Dinescu confunda Antena 1 cu Partidul Umanist.

El uita ca nu a fost membru PUR si-i place sa se situeze in functii pe care nici nu le-a avut si – din cauza comportamentului sau – cel mai probabil nici nu le va avea“, a declarat ieri, la Targu Mures, vicepresedintele PUR, Codrut Seres, iar “Dinescu ar trebui sa invete ca bani fara munca nu se pot obtine“.

Mircea Dinescu s-a lansat recent intr-o serie de jigniri la adresa PUR si a candidatului la Presedintie, Codrut Seres, in paginile unor ziare.