Frumoasa actrita Sharon Stone a declarat la premiera filmului “Catwoman”, in care joaca rolul principal, ca este disperata sa isi infiga unghiile in cat mai multi barbati. Actrita a divortat anul trecut de sotul sau, Phil Bronstein, insa ruperea relatiei dintre ei nu a afectat-o atat de mult pe frumoasa blonda.

Aflata deja la varsta de 46 de ani, Sharon nu da semne ca i-ar pasa de trecerea anilor. Cu un fizic de invidiat si cu un numar redus de riduri, actritei ii place la nebunie sa ii joace pe degete pe barbatii care ii dau tarcoale. Astfel, Sharon a gustat din toata gama de masculi, avand numeroase relatii cu barbati cu varste cuprinse intre 22 si 39 de ani.

“Cand ma incurc cu unul mai tanar decat mine ii spun «as putea fi mama ta», insa barbatilor le face placere sa stea in compania mea si nu ii deranjeaza deloc diferenta de varsta. «Vrem numai sa facem sex», raspund baietii, iar eu sunt foarte fericita”, a declarat actrita. Sharon a spus insa ca este intr-o permanenta cautare a unui barbat.

“Imi plac tipii care sunt buni si prietenosi. Imi plac cei care sunt de moda veche, care tin la bunele maniere. Ador cand un barbat se ridica in picioare atunci cand eu intru in incapere, dar cel mai mult imi place cand acestia scot portofelul si platesc. Asa sunt eu”, a mai adaugat actrita.

Stone, care castigat 7 milioane de lire sterline de pe urma rolului din celebrul film “Basic Instinct”, a lasat sa se inteleaga ca nu va renunta la aceasta placere a ei: “Chestia cu intalnirile este distractiva. Chiar ma simt bine cand sunt in cautare de barbati”.