Dupa ce a anuntat, marti, ca sisteaza temporar eliberarea de autorizatii pentru tarabe, chioscuri si garaje, urmand ca cele amplasate ilegal sa fie desfiintate, primarul Clujului, Emil Boc, a trecut, joi seara, la fapte.

Trei chioscuri amplasate in Piata Mihai Viteazu, unde se comercializau alimente si incaltaminte si care de doi ani nu mai aveau autorizatie, au fost desfiintate de inspectorii primariei, care i-au pus pe proprietari sa le ridice. De asemenea, alte chioscuri au fost reamplasate, deoarece strangulau circulatia in cea mai mare piata agroalimentara din municipiu.

Actiunea a continuat, ieri, cu evacuarea florareselor de langa magazinul McDonald's din Piata Mihai Viteazu si mutarea lor in spatiul amenajat special pentru acest fel de activitate, primaria punandu-le la dispozitie 18 tarabe.

Daca, la Bucuresti, actiunea asemanatoare demarata anii trecuti de Traian Basescu s-a lasat cu amenintari, vociferari si proteste, la Cluj-Napoca, capitala ardelenilor, totul a decurs in liniste si pace.