Fratele lui Marin, Florea Burlan, a spus ca duminica a fost contactat de Constantin Raducanoiu, seful de cabinet al senatorului Adrian Paunescu. Acesta i-a oferit suma de 50 milioane lei, pe care Florea Burlan i-a luat cu semnatura.

Inspectoratul de Politie (IPJ) Dolj a confirmat, luni, intr-un comunicat de presa, citat de agentiile de presa, ca accidentul de sambata, 31 iulie, petrecut in dreptul comunei doljene Pielesti, in urma caruia trei persoane au murit, una se afla in stare de coma, iar doua au suferit mai multe fracturi, a fost provocat de Carmen Natalia Paunescu, de 37 de ani, sotia senatorului Adrian Paunescu,

care conducea un Jeep marca Hyundai dinspre Bucuresti spre Craiova.

Potrivit comunicatului IPJ Dolj, "din cercetarile la fata locului si probele testimoniale", Carmen Natalia Paunescu, angajandu-se in depasirea unei coloane de 7-8 autovehicule, a intrat pe contrasens si a izbit frontal o Dacia Super Nova.

In urma impactului, soferul acesteia si sotia sa, din comuna Valea Mare, judetul Olt, au murit pe loc, una din cele doua fiice ale celor doi, de 18 ani, aflata pe bancheta din spate, a decedat dupa doua ore la spital, iar cea de-a doua fiica, de 16 ani, se afla in continuare in stare de coma internata la Spitalul de Urgenta din Craiova.

"La data de 1 august 2004, Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj a confirmat propunerea IPJ Dolj de incepere a urmarii penale impotriva numitei Paunescu Carmen Natalia, pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa, fapta prevazuta de art.178, alin. 2 si 5 din codul penal.

De asemenea, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii de vatamare corporala, urmand ca incadrarea juridica a faptei sa se faca in functie de concluziile medico-legale", se spune in incheierea comunicatului IPJ Dolj.