Ioan Andone a anuntat ieri in conferinta de presa ca o sa alcatuiasca "o formatie poate neasteptata, dar in care eu cred mult de tot. Vor fi si schimbari de asezare. Nu ma tem de acest meci si nici n-o sa joc la 0-0, desi avem si varianta unui rezultat de egalitate. Avem forta sa inscriem, dar ne vom lua toate masurile in defensiva dupa ce-am fost surprinsi de atitea ori in partida tur".

Tehnicianul dinamovist a vorbit si despre jocul Zilinei. "Este unul tipic englezesc. Nu pregatim un marcaj special. Sestak este un jucator foarte rapid, iar in momentul in care este cu fata la poarta devine foarte periculos. Nu trebuie sa-l lasam sa ajunga in aceasta pozitie".

Tehnicianul a punctat faptul ca are in lot jucatori de valoare in atac si nu stie daca Sestak ar putea avea loc la el in echipa. "Lotul nostru este mai valoros decit al slovacilor. Doar la inaltime ne depasesc. Sint 7-8 jucatori peste 1,85 m. Cred ca nici la forta nu sint peste noi".

Despre partida cu Manchester United, Ioan Andone a spus ca "e cineva care nu si-ar dori sa joace impotriva unei astfel de formatii? Eu am jucat impotriva lui Liverpool, o echipa care era mult mai bine cotata atunci. Avem sanse mici. In schimb, ele cresc daca vorbim de grupele Cupei UEFA. Si Steaua poate ajunge acolo", a spus Ando.

Sosirea in Romania a delegatiei slovace a fost una plina de surprize. Mai intii, delegatia Zilinei n-a mai aterizat cu un charter pe "Baneasa", ci a venit la 14:10 cu o cursa de linie pe "Henri Coanda", mai tirziu cu aproape un ceas fata de tintarul initial. Apoi, pentru "galben-verzi" a urmat un adevarat exercitiu de stapinire a nervilor la terminalul de intrare in tara.

Dupa ce au iesit in grup compact de la controlul vamal, oamenii lui Jurkemik au ocupat platoul aflat la etajul aeroportului, asteptind venirea autocarului care sa-i duca la hotelul "Crystal Palace", care ii apartine lui Dumitru Dragomir.

Circa un sfert de ora a durat rabdarea slovacilor, care nu stiau ce se intimpla, mai ales ca, in afara managerului Karol Belanik si a mijlocasului Barcik, nici un alt component al delegatiei nu se descurca in limba engleza. La un moment dat, li s-a transmis sa coboare de urgenta la parter, unde ii asteapta masina.

Aici, insa, stupoare: nici urma de mijloc de transport pentru Zilina! Dezorientati si tragind cu greu in urma lor bagajele voluminoase, Sestak si compania au fost sfatuiti sa urce din nou la etaj, fiindca, in sfirsit, situatia s-a rezolvat.

Eroare! Slovacii au ramas si de aceasta data cu buza umflata! Evident enervat de acest du-te-vino, Belanik a apelat la un echipaj SRI aflat in zona, solicitind sprijinul ofiterilor in descurcarea situatiei.

In cele din urma, autocarul a venit la parter, dar, cind oaspetii coborau in sfirsit usurati, soferul a dat sa plece spre pasarela! A oprit numai la semnele disperate ale citorva oameni din fortele de ordine de pe "Henri Coanda"!

Cu camasile iesite din pantaloni, transpirati si cu cravatele sucite spre umar din cauza frecusurilor pe scari, jucatorii si oficialii s-au imbarcat pina la urma in masina. Belanik a si trintit o sacosa de podea inainte de a se aseza pe scaun. E clar! Daca actiunea va fi fost una orchestrata din umbra, atunci misiunea a fost indeplinita: slovacii au cedat nervos!