Posibilitatea de a vorbi si interurban cu acelasi tip de cartele vine sa contureze ceea ce consumatorii romani asteptau dintodeauna: o alternativa completa la vechiul sistem de telefonie fixa.

Avantajoase in primul rand prin calitatea conexiunii, deci a sunetului, apelurile interurbane prin cartelele RDS.TEL sunt si o alegere buna din punct de vedere al pretului: minutul de convorbire costa 3,95 eurocenti/minut.

Ceea ce inseamna o reducere de peste 50% fata de tarifele vechiului sistem de telefonie fixa! In plus, taxarea se face la fel, indiferent de distanta intre cele doua localitati.

Simplitatea utilizarii cartelelor RDS.TEL este si ea la inaltime: accesul in reteaua RDS.TEL se face acum si prin numarul 0808 840 840 - numar de apel national unic si gratuit. Astfel, utilizatorul plateste doar costul convorbirii, nu si conectarea la reteaua RDS.TEL. Numarul 0808 840 840 este apelabil din retelele fixe de telefonie RDS si Romtelecom.

Cartelele preplatite RDS.TEL pot fi folosite de la orice telefon mobil sau fix (care formeaza numarul in ton) si pot fi cumparate din toata tara, prin retelele autorizate de distributie.

In afara de cartelele preplatite, RDS.TEL ofera servicii de telefonie fixa prin abonamente cu sau fara conexiune permanenta la reteaua RDS.

RDS.TEL este un serviciu al grupului RCS / RDS, cel mai mare furnizor privat de servicii de comunicatii din Romania.

Utilizand tehnologii de ultima ora si o retea de fibra optica extinsa la nivel national, grupul RCS / RDS ofera consumatorilor individuali, companiilor si institutiilor de stat servicii integrate de comunicatii: telefonie fixa, acces Internet, transmisii de date si televiziune prin cablu.

Pentru alte amanunte privind serviciile RDS.TEL, inclusiv lista completa a magazinelor care vand cartele RDS.TEL, vizitati www.rdstel.ro.