Eliminat in partida Farul - Dinamo, jucatorul Naidin a fost suspendat o etapa si penalizat cu 30 de euro. Pentru dezinteres in pregatire, jucatorii Bordeianu si Radu Ciobanu au fost suspendati de clubul FCM Bacau pana la expirarea contractului, iar jucatorul Ciocoiu, pentru parasirea echipei, a fost de asemenea suspendat, masuri care ieri au fost ratificate de FRF.

In urma acestor decizii, Sorin Cartu a declarat: “Am avut o discutie cu arbitrul de rezerva si cu centralul si i-am rugat sa aplice regulamentul. Nu trebuie sa luam ca pe o coincidenta prezenta la aceasta partida a lui Augustus Constantin. De fiecare data cand sunt arbitrat de acest pusti am probleme”, a comentat tehnicianul galatean.

Razvan Lucescu, surprins de aceasta sanctiune, a spus ca va face apel la aceasta decizie pentru a putea fi prezent pe banca tehnica a Rapidului la derbiul cu Steaua. “Am spus ca regret iesirea mea din finalul meciului de la Iasi. Nu a fost o iesire violenta, ostila, nu am adus injurii, pur si simplu am intrat in teren”, a mentionat Lucescu.

Presedintele Comisiei de Disciplina din cadrul FRF, Doru Viorel Ursu, a precizat ca sanctiunile vor fi aceleasi pentru toti tehnicienii din Divizia A, fara a se tine cont de clubul la care antreneaza. Ursu spune ca decizia suspendarii antrenorului Razvan Lucescu nu are legatura cu derbiul de duminica cu Steaua.

Ursu a mai mentionat ca, in urma unor articole aparute in presa, s-a decis chemarea in fata Comisiei de Disciplina a FRF de joia viitoare a presedintelui clubului Farul Constanta, Gheorghe Bosinceanu.