Cei doi sunt cazati in Eforie Sud, de unde fiecare pleaca, la ora pranzului, in directii diferite: „Ea canta cu trupa Laguna sau filmeaza la «Teo si Andi», in timp ce eu merg cu fetele de la Kyss, pe care le impresariez, in alte statiuni. Intalnirile noastre sunt foarte scurte, noaptea dupa 12 si in prima parte a zilei, cand mergem impreuna la plaja“, ne-a marturisit Dinu.

Pentru ca ambii arata foarte bine si atrag toate privirile celor din jur, Dinu si Nicoleta fac plaja si baie in locuri cat mai putin populate (de obicei pe o mica plaja situata intre Eforie Nord si Eforie Sud), pentru ca, in caz contrar, lumea se uita la ei „ca la spectacol“.

Cantaretul isi aminteste ca, de curand, au creat o ambuscada prin simpla lor aparitie: „Eram la Luna Parc din Mamaia, iar ea a adunat in jur mai multi spectatori decat un leu cu un dresor de circ care fusesera inainte acolo. Nicoleta mi-a spus atunci glumind: «Ai vazut ca am strans mai multa lume la mine decat la leu?»...

Recunosc ca sunt multi barbati care o plac, dar partea buna e ca sunt numai eu impreuna cu ea. Iar toata povestea asta recenta despre gelozia mea a fost complet falsa“.