Multimilionarul britanic Reg Penny a murit in timpul unei partide amoroase in compania unei prostituate lituaniene, relateaza cotidianul “The Sun”, potrivit caruia barbatul de 65 de ani a fost gasit dezbracat, in casa sa de 1,4 milioane de dolari.

Linga cadavru, anchetatorii au descoperit o sticla de stimulant sexual, iar dupa citeva ore au gasit-o si pe Zivile Sasnauskiene, tinara fierbinte care l-a “terminat” pe milionar. Dupa cit se pare, ghinionul victimei a fost ca imigranta nu vorbeste engleza si nu stia numarul de la salvare, astfel ca ea nu a putut sa-l ajute in momentul in care barbatului i s-a facut rau.

Tinara a declarat ca s-a speriat si a fugit.

Dupa ce au relatat acest caz, ziaristii britanici de la “The Sun” au alcatuit si o lista cu recomandari pentru domnii trecuti de o anume virsta, amatori de asemenea placeri. Astfel, primul pas este ca barbatul sa-si ia toate medicamentele inaintea intilnirii si sa bea o cafea, ca nu cumva sa adoarma. In cazul in care poarta peruca, aceasta trebuie fixata, ca sa nu se desprinda.

Nu in ultimul rind, pe un ton ironic, ziaristii recomanda ca barbatii mai in virsta sa ia si niste pastile de lecitina inainte, astfel incit sa pastreze amintirea clipei.