El este inca numarul 10", a titrat cotidianul "Hurriyet", dupa meciul de retragere a mijlocasului Suat Kaya, disputat, miercuri seara, intre echipa Galatasaray si o selectionata divizionara, scor 2-1, in care antrenorul Gheorghe Hagi a evoluat 22 de minute. "Antrenorul roman a oferit imagini precum cele din perioada cand era jucator. El a fost aplaudat in picioare. (...

) Se afla la stadion cineva despre care vorbea toata lumea. Gheorghe Hagi si-a aratat maretia prin pasele pe care le-a dat. A spus: "Nu cautati un numar 10, pentru ca este alaturi de voi".

El a fost din nou lider in cele 22 de minute cat a jucat si a impresionat prin fotbalul sau", se mentioneaza in "Hurriyet", care i-a acordat lui Hagi nota 7, in timp ce mijlocasul Ovidiu Petre a primit nota 6. "Hagi ar putea juca daca ar vrea", a titrat cotidianul "Sabah". "Daca ar slabi si s-ar antrena putin, Hagi ar deveni din nou numarul 10 la Galatasaray...

Hagi a retrait sentimentele de fotbalist, pe care le-a pastrat in suflet. El a dat cu precizie pase de la 30 de metri. Pasele pe care le-a dat lui Necati si Balici au fost de o frumusete deosebita", se mentioneaza in "Sabah". "Spectacolul Hagi!" este titlul unui articol aparut pe site-ul galatasaray.com.

"Tehnicianul roman a imbracat tricoul cu numarul 10 si le-a facut astfel o surpriza frumoasa iubitorilor echipei Galatasaray. Chiar daca nu mai joaca la fel ca in trecut, el a ridicat in picioare tribunele prin sutul de la 30 de metri din minutul 6", noteaza site-ul citat. Cotidianul "Aksam" i-a acordat lui Hagi nota 7, iar lui Ovidiu Petre nota 6.

"Gheorghe Hagi a avut ocazia, intr-un mod neoficial, sa-si ia la revedere de la suporteri, jucand pentru ultima data in fata acestora", scrie "Aksam", care mentioneaza ca suporterii au scandat: "I love you, Hagi!".