Ion Balint, zis Nutu Camataru, considerat a fi capul unei retele de crima organizata, a acuzat in instanta ca asupra lui se fac presiuni politice, iar dosarul sau este unul fabricat. Impreuna mai multi complici, el a fost prezentat, ieri, in fata judecarilor Curtii de Apel Bucuresti, pentru a se judeca legalitatea mandatelor de arestare emise pe numele lor.

Ei sint acuzati de mai multe infractiuni printre care proxenetism, trafic de fiinte umane, santaj, tilharie si inselaciune.

“Am fost folosit de cei din guvern. La hotelul meu, cei din guvern au votat Legea Proprietatii. Nu noi sintem Mafia. Sint confundat cu Iacobov. Eu am casa, am herghelie de cai, am familie”, a strigat Nutu Camataru in sala de judecata. Camataru mai sustine ca toti prietenii sai, care inainte il vizitau, acum vor sa-l infunde deorece a devenit o persoana incomoda.

“La Calipso, restaurantul meu, veneau procurorii care ma ancheteaza acum, veneau chestorii Toma Zaharia si Nicolae Berechet. Atunci le eram prieten, acum nu le mai sint”, a mai spus Camataru. “Eu sint prieten cu Gigi Becali, cu Hrebenciuc, cu Mitrea. Asta inseamna ca-i aresteaza si pe ei. Bodyguarzii lui Gigi isi fac antrenamentele in sala mea”, a spus Camataru.

Aparatorul lui Nutu Camataru, Mihai Costea, considera ca nu este exlus ca cele aratate de Nutu Camataru in instanta sa fie adevarate. “Probabil ca dinsul ii cunoaste pe acestia. E posibil sa fi finantat ceva, Ion Balint stie cel mai bine”, a declarat Mihai Costea.