S-au aprobat

Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 203/1999 privind permisele de munca, republicata ***

de     HotNews.ro
Luni, 9 august 2004, 0:00


Hotararea nr. 1145 din 23 iulie 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 203/1999 privind permisele de munca, republicata

Permisul de munca este documentul oficial care se elibereaza, la cerere, strainilor de catre Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca.
Titularul permisului de munca poate sa fie incadrat in munca pe baza contractului individual de munca pe durata determinata la o singura persoana fizica sau juridica din Romania ori la o reprezentanta autorizata din Romania a unei persoane juridice cu sediul in strainatate.

Permisul de munca poate fi eliberat, potrivit legii, strainilor care indeplinesc conditiile prevazute de legislatia din Romania cu privire la incadrarea in munca si care au aplicata pe documentele de trecere a frontierei viza de lunga sedere pentru angajare in munca sau, dupa caz, viza de lunga sedere pentru alte scopuri, precum si strainilor exceptati de la regimul obligativitatii vizelor de

lunga sedere pentru angajare in munca, potrivit dispozitiilor legale.59 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică