Securitatea IT pentru Jocurile Olimpice de la Atena - asigurata de Computer Associates

de     Adevarul
Marţi, 10 august 2004, 0:00


Avand experienta Jocurilor Olimpice din 2002, organizatorii au creat din timp strategii de securitate IT pentru jocurile din vara anului 2004.

Pentru centralizarea si filtrarea tuturor evenimentelor de securitate si pentru identificarea vulnerabilitatilor din sistem, organizatorii au achizitionat si implementat solutiile de securitate oferite de Computer Associates, eTrust Security Command Center si eTrust Vulnerability Manager.

Anul acesta, mediul informatic al Jocurilor Olimpice va fi de trei ori mai mare decat cel de la Jocurile Olimpice de Iarna 2002, din Lake City. Timp de trei saptamani, 10.500 de PC-uri, 900 de servere, 2.

500 de dispozitive de retea vor crea un mediu informatic care sa sustina intreaga activitate din cadrul Jocurilor Olimpice: de la sistemul de securitate al ecusoanelor pe baza carora se permite accesul sportivilor, antrenorilor si jurnalistilor in diverse locatii, aplicatiile speciale si pana la baza de date de 200.000 de persoane cu informatiile de pasaport si fisele medicale ale acestora.

Cu 7 LAN-uri virtuale, mai multe randuri de firewall si sisteme de detectare a intruziunilor, si o echipa IT formata din 3.000 de specialisti, organizatorii estimeaza peste 200.000 de evenimente de securitate pe perioada Jocurilor Olimpice. Managementul evenimentelor de securitate IT se va realiza cu ajutorul uneltelor CA.28 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri