Ultimul album Holograf “Pur si Simplu”, album ce a constituit suportul a trei turnee de promovare si a generat patru single-uri de success, este acum dipsonibil si pe suport DVD.

Concertul de la Sala Polivalenta din Bucuresti din 11 aprilie 2003 reprezinta lansarea efectiva a albumului “Pur si Simplu” si apogeul primei parti a turneului de promovare a acestui disc.

Proiectul “Pur si Simplu” este cea mai importanta initiativa de pana acum a formatiei Holograf si, probabil, cea mai complexa realizare a unui proiect discografic a unei formatii de gen din tara.

Concertul pe care il puteti vedea acum pe DVD, este una din cele mai importante productii de spectacol din ultimii ani. Desfasurarea de forte realizata de Stage Expert rivalizeaza cu productii similare din orice colt al lumii.

Cei opt muzicieni de pe scena sunt formula de turneu a formatiei Holograf, formula care, pe langa grupul binecunoscut – Dan, Tino, Edi, Romeo, Mihai, Emil si Mugurel – a inclus si pe Nutu Olteanu, fost chitarist in Holograf intre 1986 si 1990, actualmente stabilit in Suedia.

Concertul din aprilie a fost un urias succes. Intrati in spectacol cu emotii, ca de fiecare data cand trebuie sa dai piept cu cel mai informat dar si cel mai exigent public din tara, publicul capitalei, membrii trupei au trecut repede bariera.

Mii de oameni au cantat doua ore alaturi de Holograf cantecele noi si vechi si inca o data magia inexplicabila a muzicii adevarate a trecut linia invizibila dintre emotia de pe scena si sufletele spectatorilor.

Succesul concertului, succesul turneului, succesul intregului proiect “Pur si Simplu” este de fapt succesul unei filozofii de viata, a unui mod serios de a privi profesia, a unei vechi prietenii si a unei muzici sincere. De fapt cam asta inseamna Holograf .

Pur si simplu a insemnat pentru Holograf un Disc de Aur si unul de Platina intr-un singur an, si este unul din putinele produse muzicale care atinge un nivel calitativ international.

DVD-ul contine in afara pieselor de pe Pur si Simplu, si trei videoclipuri: N-am iubit pe nimeni, Dragostea mea si Fara ea.

Surpriza pe care Holograf au pregatit-o pentru fanii lor, este Documentarul despre Holograf asa cum sunt ei zi de zi, in spatele scenei si in nebunia spectacolului.

Pur si Simplu DVD va invita sa ii auziti si sa ii vedeti. Sa traiti alaturi de Holograf 87 de minute de excelenta!