Deputatul Viorel Coifan a anuntat, ieri, ca va actiona Guvernul in judecata. Fruntasul liberal recurge la acest gest pentru ca numele lui a aparut pe site-ul Guvernului pe „lista rusinii“, a parlamentarilor care nu au donat bani pentru pensionari. „Nu este acceptabil asa ceva. Nu a fost o actiune obligatorie pe linie de Parlament de la care sa ma fi sustras.

A fost doar o actiune a Guvernului, un apel al premierului Nastase si atata tot. Un apel voluntar. Nici macar nu a venit cineva cu vreo lista de subscriptie, nu a venit nimeni nici macar sa ne spuna ceva. Pentru ca nu ai dat o contributie baneasca, pentru o actiune voluntara, Guvernul nu avea dreptul sa treaca vreun nume pe respectiva lista.

Bani au dat doar cei din PSD, care au fost obligati sa faca acest lucru“, a precizat Viorel Coifan. Deputatul liberal este nemultumit si de faptul ca pe lista au aparut si numele primarilor si viceprimarilor PNL din judetul Timis, care, de asemenea, nu au raspuns la apelul lui Nastase.

Nu numai Viorel Coifan se afla pe „lista rusinii“, ci toti parlamentarii PNL, PD si UDMR, precum si cei din PRM, care nu au „cotizat“.