Componentii echipei Steaua au plecat, miercuri dimineata, de pe Aeroportul Baneasa, la Belgrad, in vederea partidei cu FC Zeleznik, din prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA. La Belgrad au plecat 20 de jucatori, in timp ce Rachita, Curt si Balan (toti trei accidentati) au ramas la Bucuresti.

Jucatorii stelisti si tehnicianul Walter Zenga nu au dat declaratii presei, deoarece se afla in "silenzio stampa". Presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a spus ca si el se afla in "silenzio stampa", din solidaritate fata de jucatori. "Sint solidar cu jucatorii, mai ales ca sint de acord cu ei. Nu toti ziaristii sint vinovati, dar intr-un razboi mor si nevinovati.

Deoarece unii ne-au calcat in picioare pentru a-si atinge scopul pe nenorocirea noastra, ma vad obligat sa am si eu aceeasi atitudine ca jucatorii", a spus Stoica. Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca ar paria oricit pentru succesul Stelei la Belgrad. "Meciul de la Belgrad este foarte important, deoarece avem ca obiectiv cupa, campionatul si o prezenta cit mai lunga in UEFA.

Nu are rost sa vorbim despre Zenga. Steaua vrea sa ajunga in primavara europeana", a spus Becali. Echipa Steaua va evolua, joi, la Belgrad, in compania gruparii FC Zeleznik, in prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA.