Un englez in varsta de 41 de ani a fost arestat, la Bucuresti, sub acuzatia de acte sexuale cu un minor. Tara noastra a devenit, in ultimii ani, un adevarat rai pentru refugiatii perversi. Si acest lucru, pentru ca le este destul de usor sa gaseasca un copil fugit de acasa sau, pur si simplu, abandonat de mic, care sa raspunda afirmativ unor promisiuni de nimic.

O simpla baie calda, o gustare rece, dulciuri sau chiar sume de bani modice sunt, de cele mai multe ori, suficiente pentru ca micii "vagabonzi" sa pice in plasa pedofililor.

Adrian John Wilson, englezul arestat, a fost prins in flagrant de politisti in timp ce supunea la perversiuni sexuale un baiat de numai 14 ani. El a fost ridicat de la locul faptei, mai exact dintr-un parc de langa Hotelul Ibis, situat pe Calea Grivitei. A fost reperat chiar in timpul "actiunii", de catre specialistii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al Sectorului 1.

Nu a ripostat, nu s-a impotrivit. Mai mult chiar, la sediul Politiei, si-a recunoscut josnica fapta. Persoanele care recurg la asemenea fapte mai sunt cunoscute si sub numele de "turisti sexuali".

"Adrian John Wilson a venit in Romania ca turist, dar in realitate, el urmarea sa corupa minori pentru a intretine relatii sexuale cu ei."

Minorul a primit 100.000 de lei

Abia se lasase intunericul si Adrian John Wilson a inceput sa-si caute victima. Marti seara, in jurul orei 21.00, se plimba, de unul singur, prin parculetul din zona Hotelului Ibis. L-a vazut pe baiat, nu a stat prea mult pe ganduri si s-a apropiat de el. Propunerea nu s-a lasat asteptata. Mai mult, englezul i-a oferit 100.000 de lei pentru ce avea sa se intample.

Ca sa para cat mai serios, a si scos banii si i-a dat. Insa nu a apucat sa-si puna in aplicare intreg planul, intrucat a fost surprins de oamenii legii. Englezul si-a petrecut noaptea de miercuri spre joi in arestul Politiei sectorului 1, dupa care a fost prezentat procurorilor, iar judecatorii, la propunerea acestora din urma, au emis un mandat de arestare pe 29 de zile.

Baiatul abuzat sexual este din Vaslui, iar de ceva vreme isi ducea viata pe strazile Capitalei, intrand in categoria copiilor cunoscuti drept aurolaci. Acum, acesta este internat la Centrul de Primire Minori "Concordia".

Englezul prefera tarile subdezvoltate

Wilson a intrat in Romania, ca turist, pe 11 iulie, prin Punctul de Control si Trecere a Frontierei "Henri Coanda". Dupa cum a declarat politistilor, aproape o luna si-a petrecut-o alaturi de prietena sa, prin orasele din Moldova. Pe 10 august, a ajuns si in Bucuresti si s-a cazat la o vila, gen pensiune, din zona Garii de Nord. Potrivit politistilor, pasaportul sau este plin de vize.

Majoritatea acestora denota ca barbatul are o slabiciune pentru tarile mai putin dezvoltate. Este vorba despre Thailanda, Cambodgia, Vietnam, Republica Moldova etc., tari pe care Wilson le-a vizitat in ultimii ani. Ancheta in acest caz este in plina desfasurare.

Pedofilul spaniol din Ilfov prefera si el copiii cu probleme speciale

La jumatatea lunii februarie, un spaniol a fost prins in comuna ilfoveana Bragadiru in timp ce intretinea relatii sexuale cu un baiat de 15 ani. Antonio Rios Mendez, de 41 de ani, a fost surprins, impreuna cu copilul, in satul de vacanta din localitate, intr-un autoturism Citroën. Victimei, un elev la Scoala Speciala nr. 9 din Capitala, i-a oferit in schimbul "serviciilor" suma de 50.

000 de lei. Potrivit politistilor ilfoveni, Mendez a venit in Romania in 2003, in preajma Craciunului, nedesfasurand vreo activitate anume la noi in tara. Spaniolul are cazier pentru comiterea unor infractiuni cu violenta, uzurpare de calitati oficiale si pentru furt.