A iesit la iveala motivul pentru care Britney Spears s-a logodit si urmeaza sa se marite cu un barbat sarac lipit: tipul e bun la pat.

Ba chiar foarte bun, daca e sa ne luam dupa faptul ca vedeta il "foloseste" in dormitorul personal, prin hoteluri si chiar in locuri publice! Comportamentul socant al cantaretei vine sa completeze imaginea fetei rele care a devenit Britney: droguri & bautura & amanti. si chiar un mariaj extrem de controversat (si apoi anulat), consumat la inceputul anului in Las Vegas.

Apropiatii se tem chiar ca maratonul amoros in care Kevin Federline a atras-o va sfarsi prin a o transforma pe Britney intr-o ruina din punct de vedere fizic. Dedicandu-i 24 de ore pe zi iubitului, vedeta nu se mai ingrijeste absolut deloc, afisand un ten plin de cosuri si pungi sub ochi, ca sa nu mai vorbim de suncile de pe talie.

in schimb, camerele de hotel - si mai ales paturile din ele - "se bucura" de toata atentia vedetei si a logodnicului ei. "Au plecat in Hawaii sa se relaxeze, dar abia daca au vazut cu coada ochiului frumusetile locului, plaja, plantele exotice.

Au stat mai tot timpul inchisi in camera, facand dragoste", povesteste o amica de-a cantaretei, ingrijorata de faptul ca Britney a devenit, literalmente, obsedata de sex. "Nu-si mai poate lua mainile de pe Kevin", a adaugat aceasta, iar ipostazele in care paparazzi i-au surprins pe cei doi ne arata acest lucru foarte explicit.

Britney a fost surprinsa "calare" pe Kevin, care incerca sa faca plaja, apoi prinzandu-i cu mana "dotarile" in timp ce se aflau in balconul unui hotel. Britney, care abia isi linistise parintii acceptand sa semneze un contract prenuptial, a reusit sa-i infurie din nou si prin faptul ca face sex cu Kevin in locuri publice.

in timp ce se aflau in Suedia, mai multe persoane au declarat ca i-au vazut "aproape facand sex" intr-un parc din Stockholm; i-a retinut pana la urma numai teama ca ar putea fi surprinsi de politie si arestati. Escapada s-a repetat si in SUA.

Aflati in drum spre Los Angeles, Britney si Kevin au oprit pe drum la un restaurant si au intrat impreuna la toaleta, de unde au iesit dupa cateva minute vizibil ravasiti. "Sexul in exces, intocmai ca mancarea sau bautura in exces, reprezinta un pericol pentru sanatate", trage un semnal de alarma pentru Britney un psiholog de la Hollywood, dr. Lillian Glass. Britney nu pare insa ingrijorata.

Le-a marturisit prietenelor ei ca "sexul cu Kevin e grozav, mult mai grozav decat era cu Justin". in plus, conform spuselor ei, Kevin e mult mai dotat decat fostul iubit. in ce-l priveste pe dansatorul care va deveni "domnul Britney Spears", el nu pare deloc deranjat de dorinta vedetei de a face dragoste aproape incontinuu. Spune ca cererea si oferta sunt echilibrate.

"si eu simt nevoia sa fac sex la fel de des ca ea. Deci nu avem o problema la capitolul asta."