Loredana a ales litoralul pentru lansarea albumului “Extravagantza”. Evenimentul a avut doua episoade: la orele amiezii, Lori si-a asteptat admiratorii la Vox, in Costinesti, iar seara, pe plaja Sun Beach din Mamaia. In Mamaia, concertul de lansare a inceput cu doua ore intirziere. La ora 23.

00, atmosfera de la Sun Beach - proprietatea lui Ionut, fratele Taniei Budi, marinar de profesie - a inceput sa se dezmorteasca. Sosise protagonista serii, insotita de un alai format din membrii familiei si prieteni apropiati. “Zig-Zagga” a adus pe scena trupa de travestiti Queen’s.

“Fetele” Shaki, Kyle si Loredana, in tinute stralucitoare, au facut deliciul asistentei. Li s-a alaturat, pe parcursul urmatoarelor piese, Mihai Ogasanu, compozitorul citorva melodii de pe noul material al artistei.

Loredana a ales pentru “Extravaganza” si piese semnate Marian Ionescu (din perioada cind cei doi erau iubiti si cintau impreuna), cintece care pina acum nu fusesera incluse pe nici un album. “Cine te crezi”, “Ploi”, “Genul meu” sint o parte din produsul colaborarii lor muzicale.

La miezul noptii, au inceput sa fie aliniati pe gratarul incins stiuletii de porumb. Iar “fetele” de la Queen’s se intretineau cu un grup de olandezi care le-au abordat declarindu-se fanii lor inflacarati.

Gheorghe Gheorghiu: “Nu vreau sa fiu pauza intre manelisti”

Gheorghe Gheorghiu s-a aflat toata vara pe plaja Perla Venusului, din Venus. Fundatia care-i poarta numele s-a ocupat de organizarea tuturor evenimentelor pe plaja amintita, incepind cu concerte si terminind cu concursuri si promotii. “Am si cintat, dar nu in suse. Nu ma mai intereseaza asa ceva. Sa fiu ce, acolo? Pauza intre manelisti? Mi-e bine cu ce fac”, ne-a declarat el.

Desi pe plaja e aproape in permanenta inconjurat de fete, Gigi e singur si spune ca-i e bine asa. Din acest an, folkistul va petrece sase luni in America - unde se afla si fiica sa, acum in virsta de 16 ani - si sase in tara. La New York, impreuna cu un coleg de la Chisinau, Igor Miscoi, Gigi si-a facut studio de inregistrari.

Acolo a realizat “Vine vara”, ultimul sau album, “cu piese romantice, cum cint eu, pe ritmuri moderne”, ne-a mai spus cantautorul.