S-a aprobat

Procedura privind deducerea din venitul anual global a cheltuielilor pentru reabilitarea locuintei, in scopul imbunatatirii confortului termic ***

de     HotNews.ro
Marţi, 17 august 2004, 0:00


Hotararea nr. 1234 din 5 august 2004 pentru aprobarea Procedurii privind deducerea din venitul anual global a cheltuielilor pentru reabilitarea locuintei de domiciliu, destinate reducerii pierderilor de caldura in scopul imbunatatirii confortului termic.

Reducerea pierderilor de caldura in scopul imbunatatirii confortului termic al locuintei de domiciliu cuprinde realizarea lucrarilor de reabilitare termica, care au ca scop imbunatatirea performantelor de izolare termica a elementelor de constructie care delimiteaza de exterior spatiile interioare incalzite si cresterea eficientei energetice a instalatiilor interioare de incalzire si de apa

calda menajera.
Deducerea reprezentand cheltuielile pentru reabilitarea termica a locuintei se acorda persoanei fizice care o detine in proprietate, pe baza documentelor justificative, astfel:
- pentru locuinta detinuta de o singura persoana, deducerea se acorda proprietarului;
- daca locuinta este detinuta in comun, deducerea se acorda fiecarui coproprietar contribuabil.


74 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică