Emisiunea Capital TV din aceasta seara va prezinta, in cadrul rubricii “Culisele economiei”, piata neagra a taximetristilor. Reporterii au filmat cu ajutorul camerei ascunse taximetristi care nu vor sa ia clienti pe motiv ca distanta este prea scurta. Veti vedea cum au reactionat cei care au aflat ca au fost filmati si ce au spus apoi directorii companiilor de taxi.

“Fabrica de bani” va invata cum puteti deveni proprietarul unei pensiuni turistice. Daca aveti o parte din bani, diferenta o puteti obtine de la SAPARD. Exista un program de finantare nerambursabila. Totul e sa aveti suficienta rabdare pentru a face dovada ca indepliniti toate conditiile SAPARD. Puteti apela la o firma de consultanta care va poate face studiul de fezabilitate.

“Guru Capital” este, in aceasta seara, Dan Pascariu, prim-vicepresedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, presedinte HVB Bank. Va va spune ca este preferabil sa luati un credit in valuta, chiar daca Banca Nationala descurajeaza creditele in valuta. Veti afla ca dobinzile la creditele in lei sint in continuare mai mari decit cele la creditele in valuta.

“Omul din Top” al acestei editii este Radu Enache, patronul retelei hoteliere Continental. El este printre cei mai bogati romani. Are 13 hoteluri, majoritatea de business, iubeste sportul si muzica populara romaneasca. Are principii sanatoase de viata si s-a bazat intotdeauna pe uniunea familiei. Radu Enache va povesti cum a reusit sa devina celebru si bogat.