Mesaj inspirat de “Planeta Moldova”, gasit de specialisti pe Planeta Romania. In text este vorba despre un om care are de toate. Insa pare scris de un om care nu prea mai are nimic...

Nastase are ghi tati. Ari sapti casi. Ari sori si nevasti cari au casi si ieli, si afaseri si tot asa. Ari tablouri si harti, si muzeie, si oui, si Cornu, si ielicopteri, si campanie pentru PSD cu bani publici, si Iliescu, si copchii distepti cari nu prea pot si leji doua vorbe, si IMAS, si Alin Teodorescu, si sondaji cum vrea iel, si Dincu, si ari prosente, si ari nasu pi sus.

Si ari culturi, ari Theodorescu, ari Eugen Simion, ari Uricaru, ari ambitii academise, ari scriitori cari scriu cu numili lui pi pajina di gardi, ari oameni cari tin la el cit tini si iel la iei cu bujete, ordonanti secreti si multi altili.

Si ari Miki Spagi, si ari PNA, si ari justitie, si ari marioneti, si lingai, si tineri aspiranti, si Ponta, si Dasiana, si Oprisan, si Mazare si batrini, si Ilici (cari ari Vacaroiu, Stanoiu...), si Cozmanci, si izio (nu stiu ce-nseamna, asa e cintecul). Si ari TVR, si ari PRO TV, si ari din cind in cind Antena 1, si ari Realitatia, si ari Prima, si multi altili mai marunti.

Si ari Sirbu, Seuleanu, Horici, Nicolau, Sarb si ni sili si mai spui... Si ari pusci... Adici ari ursi, si caprioari, fazani, mistret, Ilie Sarbu, iepuri, gisti salbatisi, ciini, si tot si misci in paduri... Si ari analisti. Da astia si dau la pachiet. Si ari pazi, ari jirofari multi, ari griji, ari Mitrea cari asflateazi tot, ari Brinzan cari ingroapi tot (cam 90a). Ari Oprea, ari D.I.

Popescu, ari iar Vanghielii cari iesti. Ari sportivi, Iordanescu, Tiriac, cari mai si fasi afaseri doar pentru ghinili poporului. Si ari tovarasi securisti, fratiorii lui cari-i spuni tot. Si ari ziiari, revisti, trusturi, si ari muuuulti reclami, si o da cui vrea iel, si ari Vacanta Mari, Banici, si Teo, distractii multiiiii. Si ari bani, bani, bani, bani. Ari ghi tati.

Si mai are si tupeul sa vina sa candideze intr-o tara pe care pare c-o detine deja. As adauga eu.