Nicoleta Matei, alias Nico, este prezenta seara de seara, in Mamaia, fiind cazata la hotelul deputatului Raj Tunaru.

Creola interpreta a poposit pe Litoral la mijlocul lunii iunie si va reveni in Capitala abia la inceput de toamna, in luna septembrie.

Nico va fi prezenta la Festivalul Mamaia, unde va interpreta in concurs doua piese, compuse de Serban Georgescu si Andrei Tudor, creatii in care isi pune mari sperante: „Sincer, chiar visez la Trofeul Mamaia pentru Creatie, desi mi-ar fi placut enorm sa primesc un premiu si la Interpretare in acest festival.

“ Cantareata este insotita la mare de Laurentiu, sotul ei, care este si compozitor, si de fetita lor, Alexandra, de 11 anisori, care are, spre disperarea parintilor, niste hobby-uri mai speciale: „Se uita intruna la televizor, e foarte pasionata de telenovele – chiar a invatat destul de bine limba portugheza - si de calculator, in fata caruia sta toata ziua.

Eu, spre deosebire de ea, nu am vazut niciodata in viata mea un serial cap-coada.“ Desi este cel mai bun critic al mamei, totusi Nico nu vrea sub nici o forma ca fata ei sa devina artista, sfatuind-o sa isi vada de scoala si sa fie cumintica. Desi merge pe plaja, artista spune ca n-a intrat deloc in apa, marea fiind „foarte murdara si rece“.

A facut insa fitness dimineata si a baut multe ceaiuri cu miere. Nico se da in vant, pe Litoral, dupa mancarea chinezeasca si iese des la masa cu Minodora si Catalin Arabu, cu care este buna prietena.