Nu mai exista nici o indoiala ca "O-Zone" este revelatia romaneasca a acestui an in materie de muzica! Dupa ce melodia lor "Dragostea din tei" a devenit arhicunoscuta de publicul din intreaga lume, iata ca membrii deja celebrei trupe, Dan Balan, Radu Sarbu si Arsenie Toderas, nu se opresc aici! Ei au reusit sa isi promoveze in Europa si un al doilea extras pe single, "Despre tine".

Cei trei tineri moldoveni au reusit sa isi faca un nume nu doar in Europa, dar si pe alte continente, dupa lansarea megahitului "Dragostea din tei". "Melodia lor de dor" a prins extrem de bine in Italia, Franta, Germania, Anglia, Spania, Canada si apoi in India, Japonia sau Liban, iar mai nou in Brazilia, Argentina si Mexic.

20 de saptamani in top

Dovada ca "O-Zone" este considerata una dintre cele mai bune formatii romanesti (pentru ca Dan, Arsenie si Radu spun lumii intregi ca sunt din Romania) din intreaga lume este si faptul ca piesa lor "Dragostea din tei" a rezistat, in topurile europene si nu numai, vreme de... 20 de saptamani, inca de la lansarea oficiala a melodiei.

Ceea ce este un adevarat record, pentru ca nici o alta trupa romaneasca nu a ajuns vreodata atat de departe. Acum, o alta piesa a lor, "Despre tine", ocupa primul loc in topul muzical din Ucraina. De altfel, "Despre tine" se afla in urcare si in topurile altor tari europene, precum Iugoslavia sau Rusia.

Multi afirma ca aceasta piesa va calca pe urmele "Dragostei din tei", care este inca pe primul loc in Web Top 100 european.

"Noul hit «O-Zone» ocupa primul loc in topul muzical din Ucraina si este in urcare in topurile altor tari europene."

Fane in delir

Aidoma fenomenelor "Beatles", "Doors" sau "Michael Jackson", moda "O-Zone" face ravagii printre tinerele din toata lumea.

Astfel, la zecile de spectacole unde acestia participa, pe onorarii din ce in ce mai piperate, adolescentele se calca in picioare pentru a fi mai aproape de idolii lor. "E un adevarat delir. Toate fetele sunt innebunite dupa cei trei romani", spune un spectator aflat la un concert al trupei "O-Zone" din Germania. No comment...